انار پلو یک غذای ایرانی و شرقی است که در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.

 
انارپلو
 
ارزش غذایی:
319 کیلوکالری،‌  8 گرم پروتئین ،‌ 57 گرم کربوهیدرات،‌ 8 گرم چربی،‌ 1 گرم چربی اشباع شده، ‌4 گرم فیبر، 6 گرم شکر، 0.31 گرم نمک.
 
مواد لازم: 
 عصاره سبزیجات                   500 میلی لیتر
برنج                                  250 گرم (حدود 1.5 پیمانه)
دانه انار                              120 گرم
پرک بادام تست شده             50 گرم
پوست پرتقال رنده‌شده           2 قاشق غذاخوری
تخم‌گشنیز آسیاب‌شده           1 قاشق چای‌خوری
زیره آسیاب‌شده                   1 قاشق چای‌خوری
 
طرز تهیه:
 پلو را با این دستور بپزید و به جای آب از عصاره سبزیجات استفاده کنید. دانه‌های انار، تخم گشنیز، زیره ، بادام‌های تست شده، پوست پرتقال رنده‌شده را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط معطر ترکیب کرده و سرو کنید. با بادام تست شده تزئین کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه